A treia editie a turneului Tiriac Trophy, desfasurat la Patinoarul Tiriac – Telekom Arena

12 echipe de hochei de copii au participat in zilele de 14 si 15 decembrie la a treia editie a turneului Tiriac Trophy 2019, disputand in total 48 de meciuri. In cadrul competitiei au participat 230 de sportivi care fac parte din echipele sustinute de Fundatia Tiriac: Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac, Simona Halep si cluburile: Tigers Braila, Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Olimpia Girls, Dunarea Galati si Husky Bucuresti.

Turneul Tiriac Trophy 2019 a luat startul sambata, 14 decembrie, cu meciurile disputate de echipele de hochei la categoriile de varsta U6, U8 si U10 (fete): Dedeman, Skoda, Simona Halep, Steaua Rangers, Tigers Braila, Olimpia Girls, Olimpia Ploiesti, Husky si Dunarea Galati.

Duminica, 15 decembrie, gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena a gazduit competitiile la categoria de varsta U10. Astfel, in cea de-a doua zi au evoluat echipele Telekom, Allianz-Tiriac, Steaua Rangers, Husky Bucuresti, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Dunarea Galati si Tigers Braila.

Festivitatile de premiere au avut loc la sfarsitul ambelor zile de competitie si au fost oficiate de domnul Ion Tiriac, alaturi de reprezentantii Fundatiei Tiriac.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurandu-se de spectatori si sustinatori ai echipelor inscrise in competitie.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s