Tratamentul fara internare pentru diverse tipuri de hernii

Tratamentul fara internare pentru diverse tipuri de hernii

Sunt diverse tipuri de hernii care nu sunt atat de grave incat sa necesite internare in spital, daca le depistam la timp. La Traieste Sanatos cu Simona, iti vorbim despre herniile abdominale, inghinale si ombilicale, cum apar si cum se trateaza.

Herniile abdominale, inghinale si ombilicale sunt printre cele mai frecvente tipuri de hernii. Motivul pentru care apar, de cele mai multe ori, este pentru ca se creeaza o slabire a tesutului conjunctiv, a colagenului.

„Oamenii care au hernie nu sunt obligatoriu cei care ridica greutati sau fac eforturi mari”, explica dr. Stefan Jianu, medic primar chirurg.

Tot el ne spune si ca, din cauza ca vorbim de o zona de slabiciune, aceste tipuri de hernii pot veni la pachet si cu varice, hemoroizi sau picior plat.

Din fericire, dr. Stefan Jianu ne anunta ca, daca descoperim hernia la timp, interventia ar trebui sa fie foarte simpla, fara sa necesite internare in spital. Mai multe despre tratamentul pentru aceste tipuri de hernii iti spunem acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s