Tratament miraculos pentru fata

Toate femeile isi doresc sa fie mai frumoase si sa arate mai bine, mai ales odata cu venirea primaverii. Puteti incerca un tratament noninvaziv pe care il face Madonna inainte de fiecare spectacol, de ani de zile.

Rezultatul este spectaculos, insa el depinde de tipul de ten si gradul de uscaciune. Se mentine aproximativ 2 saptamani. Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatele este indicat sa avem o alimentatie cat mai curata si o hidratare optima si in acelasi timp sa folosim creme de zi si de noapte.

Tratamentul dureaza o ora, insa putem considera ca este o ora de relaxare in care ne si oxigenam nu doar pielea, ci si creierul si ne destindem.

Renert Gad, medic specialist chirurgie plastica, ne explica ce presupune acest tratament miraculos de hidratare, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s