Transforma calatoriile cu masina intr-o petrecere cu jocul „Carpool Karaoke”!

Calatoriile lungi cu masina pot deveni momente de neuitat pentru intreaga familie cu ajutorul jocului „Carpool Karaoke”. Pregatirea acestui joc este la fel de distractiva ca si participarea la el. Inainte de a pleca la drum, pregateste impreuna cu copilul tau un playlist cu melodii preferate de toata familia. Astfel, veti avea la indemana o selectie de muzica ce va face calatoria mai placuta si mai vesela.

Odata porniti la drum, daca radioul nu prinde semnal sau daca pur si simplu aveti chef de un mini-concert in masina, incepeti sa cantati cat de tare puteti. Implicarea intregii familii in acest karaoke improvizat va aduce imediat buna dispozitie si va transforma orice drum intr-o adevarata petrecere pe roti.

Pentru o doza suplimentara de distractie, puteti transforma „Carpool Karaoke” intr-un concurs. Regulile sunt destul de simple: fiecare melodie cantata poate fi ghicita de ceilalti, iar cel care ghiceste cele mai multe melodii castiga un premiu – poate fi o mica gustare preferata sau alegerea urmatoarei melodii.

Asadar, data viitoare cand plecati la drum, tineti minte acest joc si pregatiti-va vocile pentru o sesiune de karaoke de neuitat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s