Traieste pentru fiecare clipa

Fiecare clipa conteaza! De ce asteptam pana suntem la un pas de moarte sau confruntati cu o tragedie sa ne dam seama de acest adevar? Iata cateva cuvinte de la o persoana care a invatat intr-un mod dureros ca viata nu trebuie irosita.

Sunt lucruri pe care inca vrei sa le schimbi la tine, in relatiile cu ceilalti sau in propria ta viata? Sunt lucruri pe care le amani pentru mai tarziu? Daca acel mai tarziu nu va mai fi posibil?

In aceasta conferinta TED, facem cunostinta cu Ric Elias, directorul si co-fondatorul companiei Red Ventures. Ric vorbeste despre experienta prin care a trecut atunci cand avionul sau se prabusea.

Pentru prima data, el povesteste prin ce a trecut, ce a trait in acele momente si ce a gandit cand era la un pas de moarte.

Desi pare un subiect sumbru, scopul acestui Discurs antispalare pe creier este de a ne demonstra cat de pretioasa este fiecare clipa din viata. Astfel, aflam ca nu trebuie sa regretam nimic din ceea ce facem, ci lucrurile pe care nu le realizam pentru ca le-am amanat.

In urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucuresti (30 octombrie 2015), este important sa ne mentinem speranta si sa ne regandim modul de viata. Iubeste-i pe cei din jurul lor si arata-le acest lucru zi de zi. Pretuieste momentele importante si bucura-te de fiecare clipa.

[ted id=1130 lang=ro]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s