Traieste Craciunul asa cum l-ai visat, cu SuperEroii Itsy Bitsy, la ParkLake!

Anul acesta, de sarbatori, ParkLake iti aduce in dar sase supereroi de poveste, dar si sase valori menite sa aprinda in inimile fiecaruia dintre noi spiritul Craciunului.

In perioada 6 – 24 decembrie, Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spark, Spinner si DJ Dodi devin gazdele distractiei si bucuriei!

Prin jocuri, cantece, dans, ateliere creative si o multime de surprize, cei sase supereroi vor transmite mai departe lectii importante despre creativitate, curaj, prietenie, bunatate, energie si bucurie.

Bucura-te de surprizele de iarna impreuna cu supereroii tai preferati, la ParkLake!

In perioada 6 – 24 decembrie, distractia se numara in ore alaturi de indragitele personaje. Saptamanal, zilele de joi si vineri aduc ateliere distractive si jocuri energizante timp de cate doua ore, seara, intre 18:00 – 20:00.

Nici weekend-urile nu sunt lipsite de activitati educative si amuzante. Pe 7 si 8 decembrie, intre orele 13:00 – 19:00, dar si pe 14, 21 si 22 decembrie, in intervalul 15:00 – 19:00, creativitatea si distractia se impletesc cu mesaje pentru panoul dorintelor, colinde cantate live si o multime de jocuri interactive, menite sa puna in lumina valorile ce stau la baza celor mai frumoase sarbatori din an! Iar distractia nu se incheie aici!

Zilele de luni, 23 decembrie, si marti, 24 decembrie, aduc noi ateliere creative si activitati pe placul celor mici.

Cat despre spiritul sarbatorilor, se stie! Nu poate fi complet fara cel mai indragit erou – insusi Mos Craciun! Acesta va sosi direct de la Polul Nord sambata, 21 decembrie, si va ramane timp de patru zile in ParkLake, pentru a petrece timp alaturi de micii sai prieteni.

Cum ajungi la ParkLake

Cu autobuzul: 101, 102, 311, 330, 335
Cu metroul: statii de metrou: Dristor, Titan, Nicolae Grigorescu
Troleibuz: 70, 79
Tramvai: 19, 23, 27, 50

Cu masina:
– intersectie B-dul Camil Ressu cu Str. Liviu Rebreanu;
– intersectie Str. Campia Libertatii cu B-dul Liviu Rebreanu;
– 12 minute distanta de Piata Unirii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s