Toolbox educativ pentru parinti

Adesea, meseria de parinte necesita indrumare si sprijin. In acest scop, Asociatia Corporeanima anunta inscrierile pentru un nou program de parenting, pentru cei care au copii de pana la 6 ani.

Cursul „Trusa cu instrumente pentru cresterea copiilor” foloseste o abordare moderna pentru educatia parintilor. Principiul programului este acela ca primii ani de viata sunt cei mai importanti in dezvoltarea copiilor.

Atelierul este structurat in sase sesiuni saptamanale. Programul este gratuit, dar poti face o contributie de 100 de lei pentru costurile materialelor.

Cursurile se vor axa pe principiile de baza pentru cresterea copilului, precum: importanta jocurilor, limbajele iubirii, regulile in familie. Vei studia pe baza unui manual, vei primi sfaturi video de la experti in domeniu si vei interactiona cu alti parinti care trec prin situatii similare.

Prima sesiune, numita „Ce este un parinte?”, incepe chiar de saptamana viitoare, asa ca grabeste-te la inscrieri. Vei analiza tipologiile de parinti pentru a descoperi unde te incadrezi. In plus, intalnirea se va concentra pe dezvoltarea personala pentru a te ajuta sa devii parintele care doresti sa fii.

Aceleasi sesiuni vor avea loc saptamanal, intre orele 18.30 si 20.30, in trei puncte diferite din Bucuresti pentru a ajunge la cat mai multi parinti.

1.       Luni, 20 mai (si in fiecare luni, timp de sase saptamani):

          la Fundatia Bucurestii Noi (strada Linistei, nr. 13)

          inscrieri la: adresa daniel.lixandru@corporeanima.ro.

2.       Marti, 21 mai (si in fiecare marti, timp de sase saptamani):

          la Biserica Ortodoxa Sfintii „Chiril si Metodiu” (bulevardul Marasti, nr. 59)

          inscrieri la: cosbalan@yahoo.com.

3.       Miercuri, 22 mai (si in fiecare miercuri, timp de sase saptamani):

          la sediul de pe strada Soldat Croitoru Vasile, nr. 6

          inscrieri la: coralix33@yahoo.com.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Asociatiei Corporeanima.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s