Toamna cu sanatate

Parfumata, bogata si aromata, toamna vine si cu mici necazuri pentru noi toti. Cum sa treci cu zambetul pe buze chiar si de raceala de sezon poti afla din emisiunea Pretuieste viata de astazi.

„Infectiile respiratorii nu sunt deloc placute, iar complicatiile depind in primul rand de capacitatea de aparare a organismului nostru. Adica, un regim de viata sanatos, hrana care sa-ti ofere nutrientii de care are corpul nevoie, nu doar frumos impachetata si incalzita la cuptorul cu microunde, de sport – caci n-a gresit inteleptul care a zis ca miscarea este viata, dar si de natura, doctorul bun la toate.” ne spune astazi Andreea Marin.

Ceaiuri, infuzii, cataplasme, remediile apiterapiei, iata ca natura vine in intampinarea noastra cu leacurile sale. Dupa ce s-a documentat temeinic, Andreea ne impartaseste solutile care o ajuta sa treaca mai usor peste racelile de sezon.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s