Tinerii, incurajati sa stranga fonduri pentru educatie

Liceenii si studentii se pot implica in strangerea de fonduri pentru diferite proiecte din domeniul invatamantului, alaturi de o echipa de profesionisti, in cadrul campaniei „Educatia tine si de mine si de tine”.

Cei care doresc se pot inscrie incepand de astazi in acest concurs prin intermediul caruia isi pot testa calitatile de lideri si de a afla mai multe despre strangerea de fonduri, potrivit Evz.ro.

Banii adunati in cadrul campaniei vor fi folositi la finantarea proiectelor educative ale cadrelor didactice propuse pe site-ul www.sustineducatia.ro.

Tinerii implicati vor participa la inceput la traininguri online organizate de specialisti in comunicare, management de proiect, voluntariat si fundraising.

„Elevii de liceu si studentii vor testa eficienta mediului online, vor intelege mai multe despre ce inseamna sa strangi fonduri pentru educatie in Romania si vor afla lucruri interesante despre lucrul in echipa, despre cum sa comunice cu publicul. Facand aceste lucruri, ei vor fi cei care concretizeaza proiectele educative inscrise de dascali pe site. Sunt castiguri pentru ambele parti si este mult mai mult decat un simplu concurs cu premii”, a explicat scopul concursului Cristiana Anca, director executiv ARET si coordonator al Sustin Educatia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s