Tine post cu rost!

Rostul Postului este o initiativa a Fundatiei Hope and Homes for Children si, impreuna cu sustinatorii organizatiei, mai cunoscuti sau mai putin cunoscuti, doreste sa dea rost zilelor din Postul Craciunului. Oamenii sunt provocati sa tina post negru o singura zi si sa doneze contravaloarea meselor din ziua respectiva copiilor care traiesc cu bani mai putini decat dam noi pe cafea intr-o zi.

site-rostulpostului-ro_mese-donate-1

39% din copiii Romaniei traiesc in conditii de saracie, dintre care unii cu mai puțin de 5 lei pe zi. Sunt zile in care unii dintre ei nu mananca deloc. Asta ii face, de cele mai multe ori, pe parinti sa ii lase in grija statului, in orfelinate, unde au de mancare, dar sunt privati de afectiune. Cati dintre noi putem spune ca stim prin ce trec acesti copii?

Tine post cu rost!

www.rostulpostului.ro

site-rostulpostului-ro_homepage-2

Hope and Homes for Children este o organizatie nonguvernamentala care urmareste, prin programele desfasurate, inlocuirea sistemului institutional de protectie a copilului, cu un sistem bazat pe conceptul familial si prevenirea separarii copilului de familie. In cei 18 ani de activitate in Romania, Hope and Homes for Children a reușit sa ajute peste 23.000 de copii sa ramana alături de familiile lor, sa inchida 52 de orfelinate cu peste 5.500 de copii si sa construiasca 100 de case de tip familial, sa sprijine peste 700 de tineri sa duca o viata independenta dupa iesirea din institutiile de tip vechi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s