Tenis10: Incepe Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy!

Pe 7 august, toti pustii pasionati de tenis se pot bucura de sport la Mamaia!

In weekendul 6-7 august, Tenis10 vine cu o invitatie de nerefuzat pentru copiii pasionati de sportul alb, la Platinum Mamaia – Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy!

Echipa Tenis10 va fi pe malul Marii Negre, gata sa va ofere un super turneu care va avea loc duminica, 7 august, la Tenis Club IDU, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate din tara.

Invitatia la turneul Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy este adresata tuturor membrilor Tenis10, de la toate nivelurile. Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 3 august, la ora 20:00, pe pagina Circuitului Tenis10 – www.tenis10.ro – dedicata acestui eveniment, iar pentru a va inregistra dati click aici.

Peste 70 de copii sunt asteptati sa dea curs invitatiei la sport si distractie, evenimentul urmand sa se organizeze pentru toate cele trei niveluri de joc: Rosu, Portocaliu si Verde. Copiii vor avea parte si de cateva momente speciale pe terenul de tenis. Vorbim de ora deja cunoscuta sub denumirea de „Racheta fermecata”, oferita de Tenis Club IDU, in care isi vor inmuia degetelele in vopsele colorate si isi vor expune apoi cat mai bine pe hartie talentul la pictura.

Castigatorii de la nivelul verde vor fi invitati la Mastersul Super10 de la Bistrita din 16-18 septembrie, care reprezenta turneul de calificare la Champions Bowl. Mai multe detalii despre Champions Bowl se gasesc pe pagina oficiala sau prin click aici. Totodata, castigatorii tuturor nivelurilor vor fi invitati la traditionalul Turneu al Campionilor, ce va avea loc in luna decembrie in Bucuresti.

Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alaturi de cei mici si ii va incuraja sa demonstreze cata pasiune exista pentru tenis.

Ramaneti la curent cu turneele si noutatile si pe pagina Facebook Tenis10.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s