Tenis pe litoral la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

Sport, soare si plaja cat incape pentru toata lumea pe 2 august, la Mamaia! Membrii Tenis10 sunt invitati sa intre in joc si sa lupte pentru Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy!

Daca e vara si marea ne cheama, iar invitatia vine intr-un pachet atragator ce combina pasiunea pentru sportul alb cu plaja si portii bune de balaceala, atunci nu putem decat sa spunem: da!

Evenimentul va avea loc in 2 august 2015 la Tenis Club IDU! Totodata, membrii Tenis10 se vor bucura de un weekend insorit la Mamaia.

Inscrierile sunt deschise online pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, pe pagina Circuitului Tenis10 dedicata acestui eveniment. Pentru a te inregistra, da click aici.

Sunt asteptati 70 de pici sa dea curs invitatiei la sport si distractie, la traditionalul turneu Platinum de pe litoral din cadrul Circuitului Tenis10, destinat copiilor pasionati de sportul alb cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani. Evenimentul se va organiza pentru toate cele trei niveluri de joc: rosu, portocaliu si verde.

Copiii vor avea parte si de cateva momente de distractie in gasca, pe terenul de tenis. Este vorba despre „Racheta fermecata”, activitate organizata de Tenis Club IDU, in care copiii vor desena cu degetelele!

Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alaturi de pusti si ii va incuraja sa demonstreze cata pasiune exista pentru tenis.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s