Tehnologie si dezvoltarea inteligentei matematice, subiectul Conferintei de Educatie Timpurie 2019

In perioada 6-8 noiembrie are loc, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cea de-a VI-a editie a Conferintei de Educatie Timpurie.

Evenimentul, organizat de Fundatia Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching, are ca tema ”Tehnologie si dezvoltarea inteligentei matematice” si se adreseaza educatorilor, invatatorilor, psihologilor, pedagogilor, coordonatorilor responsabili cu intocmirea planificarilor pentru activitatile educationale, asistentilor medicali, supraveghetorilor si ingrijitorilor din cresele de stat, care interactioneaza si participa la activitatile copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 10 ani.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, sesiunile de training vor fi sustinute de experti internationali in educatie timpurie, cu experienta in sisteme de invatamant performante, ce le vor oferi participantilor informatii de specialitate, strategii si seturi de activitati pentru a-i ajuta sa dezvolte capacitatea matematica a copiilor intr-un mod eficient si a le asigura succesul academic ulterior.

Pe lista specialistilor invitati la conferinta se regasesc Ali McClure, Helen Battelley, Will Hussey, Pamela Mundy si Anita Curtis.

Cu o experienta internationala de peste 20 de ani, Ali McClure este autor, profesor-instructor, consultant in educatia timpurie, coordonator educational pentru copiii cu nevoi speciale si mama a trei baieti adolescenti. Studiile de cercetare in domeniul neurostiintelor educatiei, precum si practica lui Ali McClure din Marea Britanie si din intreaga lume au contribuit la evolutia sistemului educational si la rezultate remarcabile in numeroase scoli.

Helen Battelley este consultant, antrenor, autor si speaker de renume international in domeniul dezvoltarii fizice si miscarii in educatia timpurie si primara. Stilul ei de antrenament este energic, pasional si extrem de motivant. Cu o cariera de peste 19 ani ca specialist in dans si miscare, Helen este respectata la nivel global pentru contributia sa in domeniul educatiei prin miscare, dans si joc.

Will Hussey este unul dintre cei mai bine vanduti autori si vorbitori din domeniul educatiei. Filosofia sa de viata se bazeaza pe integrarea gandirii creative in viata de zi cu zi, la serviciu sau acasa. Prin sesiunile sale de pregatire pentru educatori, Will Hussey reuseste sa le cultive acestora placerea de a lucra cu copiii si dorinta de autodepasire atat pe plan profesional, cat si personal. Toate acestea, cu scopul de a crea un act educational performant si placut.

Pamela Mundy colaboreaza in calitate de expert in educatie timpurie cu numeroase organizatii internationale, inclusiv scoli si ministere ale educatiei, atat la nivel national, cat si international. Este consultant, speaker si un autor reputat in domeniul educatiei timpurii. De asemenea, detine functia de consultant pentru BBC si Channel 4 Learning pe probleme de educatie, este co-autor al programului on-line de leadership in educatie timpurie de la Oxford University Press si a colaborat cu Departamentul pentru Educatie al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea si derularea programului national dedicat primilor ani de formare ai copilului. Pamela a contribuit la imbunatatirea mediului academic prin asigurarea calitatii studiilor, a suportului strategic, ghidare si implementare pentru o serie de gradinite, crese si grupuri scolare, in Marea Britanie, Asia de Sud, SUA, America de Sud, Chile, Africa de Vest, China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Singapore, Malaezia, India, Caraibe, Rusia si Columbia.

Anita Curtis este trainer de educatie timpurie si planificator calificat. Energia si pasiunea cu care lucreaza au facut ca sesiunile ei sa fie cunoscute pe plan international. in cadrul Conferintei de Educatie Timpurie, Anita va impartasi un set de idei, strategii si solutii practice pentru eficientizarea procesului de invatare a notiunilor de matematica in educatia timpurie.

Accesul la eveniment este GRATUIT pentru personalul specializat din sistemul public de invatamant prescolar si primar. Reprezentantii gradinitelor si creselor private se pot inscrie pe baza unei taxe de participare. Formularul de inscrieri este disponibil aici.

Despre First7:
FIRST7 Parents & Educators Coaching este primul centru pentru educatie timpurie din Romania dedicat dezvoltarii armonioase a copilului si oferirii sprijinului corespunzator educatorilor, parintilor si celor implicati in procesul de crestere si educare a acestuia, de la nastere si pana la 10 ani.
Prioritatile in activitatea de instruire a educatorilor si a personalului specializat includ utilizarea celor mai bune practici de lucru cu copiii, promovarea descoperilor recente in domeniu si crearea unui mediu de invatare creativ, stimulant si armonios, care sa inlature barierele culturale si diferentele dintre copii. Mai multe detalii despre programele de educatie timpurie First7 se gasesc pe www.first7.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s