Teatrul Vienez de Copii organizează preselecții pentru copii și adolescenți!

Teatrul Vienez de Copii așteaptă copiii și tinerii între 6-18 ani la preselecții, pentru a face parte din trupa sa de teatru.

Echipa teatrului îi invită pe cei interesați la cea mai jucăușă admitere într-o trupă de teatru, pe 16 și 17 septembrie 2023 sau pe 23 și 24 septembrie 2023, între orele 12:00-14:00.

Copiii și tinerii care vor să participe la preselecție vor avea de pregătit un cântec, precum și o poezie sau un scurt text (monolog, povestire etc.).

Se va lua în considerare implicarea reală și plăcerea de a participa la jocurile propuse de echipa de actori coordonatori și deschiderea către comunicare și flexibilitatea copiilor de a fi disponibili la propunerile jucăușe ale echipei Teatrului Vienez de Copii.

Copiii admiși vor avea posibilitatea să se dezvolte personal prin tehnici teatrale, participând la un curs de teatru de 2 ori pe săptămână, din octombrie 2023 până în martie 2024. La finalul acestei perioade, cursanții vor avea ocazia să joace ca un actor profesionist pe o scenă adevărată, o piesă scrisă de clasicii naționali și internaționali.

Preselecțiile au loc la adresa: Strada Comănița, nr. 9, sector 2, București.

Înscrierile se desfășoară completând formularul disponibil aici, până la data de 11 septembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s