Teatrul Tandarica – Surprizele din noua stagiune!

In prima zi a toamnei, Teatrul Tandarica isi deschide portile pentru cea de-a 70-a stagiune, continuand seria de evenimente aniversare „Tandarica 70 de ani”.

Incepand de marti, 1 septembrie, publicul este invitat la ultima parte a Stagiunii de Vara 2015, in cadrul careia Teatrul Itinerant Tandarica se va gasi, pana pe 20 septembrie, in Parcul Lumea Copiilor.

Cea mai importanta parte a acestei perioade este Festivalul de Vara „Teatru, strada si copil”, care se va desfasura in perioada 11 – 16 septembrie, atat in Parcul Lumea Copiilor, cat si in sediul din Lahovari si Grand Cinema and More – Mall Baneasa.

De asemenea, pana pe 20 septembrie, iti recomand sa dai o fuga si pana la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu, unde te poti bucura de expozitia aniversara „Calatoria lui Tandarica”, ce contine 70 de exponate ce spun povestea celor 70 de ani de activitate a Teatrului Tandarica.

Stagiunea 2015 – 2016 va include premiere (printre care spectacolele “Cine esti tu?”, “Micul Print”, “Eu, Oblio” si “Omul de zapada care dorea sa intalneasca soarele”), evenimente dedicate publicului iubitor de teatru dar si specialistilor din domeniu, precum si participari la importante festivaluri nationale si internationale (Festivalul de Teatru de la Alba Iulia, Festivalul International al Teatrelor de Papusi PUCK din Cluj Napoca, FNT, Fest (in) pe Bulevard, Festivalul TOPIC de la Tolosa – Spania, expozitia „Calatoria lui Tandărica” la Čakovec) .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s