Teatrul National pentru Copii – Eroi din povesti

Teatrul National pentru Copii, proiect initiat de Fundatia Abracadabra, condusa de actorul Marian Ralea, in parteneriat cu Teatrul National din Bucuresti, este locul unde copiii urca pe scena si devin eroii cei buni si frumosi ai basmelor. Ca intr-o adevarata magie, „inarmati” cu doar cateva elemente de costum si de decor, ei invata sa-si infranga teama si sa lupte vitejeste cu duhurile rele, cu fortele cele intunecate din povestile romanilor, de ieri si de azi.

Inarmati cu multa fantezie si pofta de joc, dar si cu o recuzita neasteptata, urcand pe scena si invingandu-si teama, micutilor actori li se ofera sansa ca, la capatul premierei sa concureze pentru un rol special, erou de poveste. in lumea magica a teatrului si a copilariei, totul este permis. Poti sa lupti cu fortele rele, tinand in mana un balon pe post de sabie, si sa le invingi, pentru ca la Teatrul National pentru Copii Binele triumfa intotdeauna prin lupta dreapta.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie sa stie ca exista cate un rol pentru fiecare dintre ei si, odata cu evolutia povestii, apare si sansa de a fi invingator. De-a lungul stagiunii, toti copiii vor urca pe scena si vor deveni Eroi in nemuritoarele basme ale romanilor.

Teatru interactiv, spectacol pentru copii cu varsta intre 4 si 10 ani.
Programul Amfiteatru este realizat cu sprijinul Fundatiei Magdalena si Ovidiu Buluc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s