Teatrul Ion Creanga va provoaca la un ALTFEL de weekend alaturi de distributia spectacolului „Jack si vrejul de fasole”

Sambata aceasta, 13 aprilie 2019, Teatrul Ion Creanga organizeaza o intalnire inedita cu tanarul public iubitor de teatru. Timp de aproximativ doua ore, copiii vor avea parte de un program special, care celebreaza puterea artei de a starni imaginatia, incurajandu-i pe cei mici sa devina eroii propriilor lor povesti.

Astfel, incepand cu ora 11:00, publicul este invitat in Sala Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53) pentru a viziona cel mai recent spectacol produs de Teatrul Ion Creanga: „Jack si vrejul de fasole”, in regia lui Octavian Jighirgiu. Dedicat copiilor cu varsta peste 5 ani, spectacolul isi propune sa le arate acestora cum inocenta, dublata de curaj, imaginatie si creativitate, poate invinge nedreptatile unei lumi haotice, prezentul lipsit de stralucire transformandu-se intr-un viitor fericit.

Dupa vizionare, personajele de pe scena vor cobori in sala, pentru a discuta cu tinerii spectatori despre importanta curajului, dar si despre provocarile si emotia interpretarii unui rol sau despre instrumentele pe care teatrul ni le ofera pentru a cunoaste si intelege lumea din jurul nostru.

„Jack si vrejul de fasole, premiera acestei primaveri la Teatrul Ion Creanga, s-a jucat mult, s-a jucat cu casa inchisa si a facut valuri. La cererea publicului, in prag de vacanta, personajele din spectacol se arata copiilor si altfel. Ele coboara de pe scena in mijlocul spectatorilor, pentru a le aduce mai aproape mesajul atat de emotionant al acestui spectacol: planteaza boabele dorintelor tale si nu inceta sa crezi cu tarie ca visele si convingerile tale pot incolti si pot prinde viata…”, spune Gabriel Coveseanu, directorul Teatrului Ion Creanga.

Discutia va fi urmata de o sesiune foto deschisa tuturor spectatorilor, care va avea loc in foaierul Salii Rapsodia.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile online, pe www.entertix.ro si www.myticket.ro, la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga, din Piata Amzei 13, sau la punctul mobil de vanzare a biletelor deschis cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, in foaierul Salii Rapsodia, telefon: 0767.934.374.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro, sectiunea Noutati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s