Teatrul Ion Creanga: Povestile de vineri

Teatrul Ion Creanga le pregateste celor mici o aventura cu mare taraboi, in proiectul Povestile de vineri.

Copiii sunt invitati vineri, 8 aprilie, de la ora 18:00, la lecturarea cartii Elefantul Elmer, ce se va desfasura la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, nr. 45).

Parasim blocul, facem stanga de trei ori si, iata-ne, suntem in jungla. Calatorind printre liane si palmieri, facem cunostinta cu o familie de elefanti tantosi si un elefantel… multicolor. Elmer, caci asa ii spun ceilalti, invata ca a fi diferit nu este neaparat un lucru rau, ba din contra, poate fi chiar amuzant.

Pentru a-i demonstra acest lucru, o zi pe an, toate animalele din jungla se costumeaza si se coloreaza, iar forfota se transforma intr-o parada a animalelor, declarata ziua oficiala a lui Elmer.

Scrisa si ilustrata de autorul britanic David McKee, cartea Elefantul Elmer a fost tradusa in limba romana in anul 2015 si publicata de Editura Pandora M, in cadrul colectiei PanDa: Carti pentru copii. In aceeasi serie, au mai fost publicate titlurile: „Ziua speciala a lui Elmer”, „Elmer si Monstrul”, „Elmer si Rose”.

Lectura se adreseaza copiilor de gradinita, pataniile indragitului elefantel multicolor urmand sa le fie povestite celor mici de catre Vera Linguraru, actrita la Teatrul Ion Creanga.

Accesul la eveniment este gratuit, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro si a confirmarii din partea organizatorilor. Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Teatrului Ion Creanga sau pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s