Teatrul Ion Creanga: 50 de ani, 50 de povesti

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti,
visul de capatai al unor eroi neinfricati, care au schimbat
lumea povestilor copilariei pentru totdeauna…

In primele zile ale lunii mai, se implinesc 50 de ani de cand Teatrul Ion Creanga i-a invitat pe micii spectatori intr-un univers de poveste!

Cei dintai spectatori sunt acum bunici, isi insotesc nepotii la teatru si redescopera copilaria prin ochii lor. De la Harap Alb (1964), la Insula misterioasa(2015) au parcurs un drum plin de peripetii, impreuna cu personajele lor preferate, care si-au folosit dintotdeauna puterile pentru a aduce bucurie in sufletul tuturor generatiilor de public.

Cu ocazia celebrarii celor cinci decenii de la infiintare, Teatrul Ion Creanga isi invita tinerii spectatori sa se bucure de un program special, cu peste 50 de reprezentatii si numeroase cadouri colorate.

Astfel, intreaga luna mai va fi o calatorie din Humulestiul de altadata al Amintirilor lui Creanga pana in inima literaturii universale, in Jungla descrisa de Rudyard Kiplying sau pe Misterioasa insula a eroilor lui Jules Verne.

Pe langa acestea, publicul este invitat sa descopere spectacole-joc dintre cele mai nastrusnice, educative si muzicale, dedicate prescolarilor, dar si mici jucarii senzoriale, gandite special pentru bebelusi. La fiecare spectacol, cei mici vor fi intampinati cu surprize care sa le aminteasca de personajele lor indragite.

Vezi aici toate spectacolele de la Teatrul Ion Creanga, din aceasta perioada.

Totodata, pentru a celebra o jumatate de secol de activitate, Teatrul Excelsior va gazdui o aniversare inedita. O incursiune in arta si maiestria celor care aduc pe scena povestile si basmele copilariei, evenimentul – care va avea loc luni, 4 mai, ora 19.00 – este gandit sub forma unei experiente complete. Astfel, nu doar sala de spectacol va fi animata – pentru o Gala aniversara – ci si spatiile conexe, deschise publicului, care vor gazdui o expozitie inedita de fotografii, documente, costume si elemente de recuzita din spectacolele institutiei. TIC50 _ 630px_300px


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s