Teatrul Excelsior: Zana Zorilor si multe alte spectacole

Teatrul Excelsior le-a pregatit o multime de povesti micilor spectatori! De asemenea, actorii le dau intalnire copiilor la Oradea, cu piesa Zana Zorilor.

Vineri (26 septembrie), de la ora 10.00, Teatrul Excelsior prezinta spectacolul Zana Zorilor, in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii „Arcadia”, din Oradea.

Povestea Imparatului care plange cu un ochi si cu altul rade si a celor trei feciori ai sai a fost dramatizata de Ilinca Stihi, intr-o varianta actualizata, dar care pastreaza fantezia basmului.

Spectatorii vor intra intr-o lume de aventuri, unde se vor intalni cu Murgul care graieste mai bine decat un om, cu teribila Sfanta Vineri, cu balaurul naprasnic, duhul padurii si al florilor si cu cea mai frumoasa dintre fapturile ceresti si pamantesti: Zana Zorilor.

De asemenea, in Bucuresti, copiii si parintii lor sunt invitati la urmatoarele spectacole:

Duminica (28 septembrie) ora 11.00 MAGIA COPILARIEI – Spectacol prezentat in cadrul Festivalului „Bucharest Comedy Week”, organizat de ARCUB

Miercuri (1 octombrie) ora 10.00 HAINELE CELE NOI ALE PRINTULUI – Spectacol prezentat in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, organizat de Teatrul „Ion Creanga”

Duminica (5 octombrie) ora 11.00 VRAJITORUL DIN OZ


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s