Te asteptam la scena Itsy Bitsy!

Intalneste-te cu Itsy, Bitsy si Zapa, la cel mai mare eveniment de joaca in familie, pe scena Copiii Coloreaza Viata!

De 1 iunie, Ziua Copilului se transforma in Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, intr-un festival-maraton, in care, de la 10 dimineata pana la 8 seara, ne distram in familie, in Parcul Al. I. Cuza!

Peste tot, pe alei, vei putea participa la expozitii, ateliere, activitati si concursuri pentru toate varstele! Iar de la ora 17:00, ne indreptam atentia spre scena de la capatul aleii principale, unde ne vor intampina Itsy, Bitsy, Zapa si Ruxandra Rusan.

La scena Itsy Bitsy, ne vom bucura de artisti mici si mari si vom avea parte de o multime de jocuri si concursuri pentru parinti si copii.

Copiii de la Academia de Talente Contrapunct vor veni sa ne cante si sa ne arate povestea dansului. Cei de la Miniton vor avea mai multe numere, printre care unul si cu artistul Gabriel Cotabita. De asemenea, ne vom mai intalni si cu micii cantaciosi de la Crescendo, Rogvaiv, Amicii Kids si, bineinteles, cu Andra Gogan.

Pe scena Itsy Bitsy vor mai urca si cantareata Oana Sirbu, care isi lanseaza noul album, actrita Tily Niculae, solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, atrita Jojo si realizatoarea Roxana Iliescu. Toti vor aduce cu ei si un mesaj foarte important, pentru incurajarea familiilor sa sustina campania 1 Iunie Zi Libera.

Abia asteptam sa ne intalnim cu totii, intr-o zi dedicata exclusiv familiilor!


2 comentarii la „Te asteptam la scena Itsy Bitsy!”

  1. Buna ziua.Pot participa și alte trupe la evenimentul dvs?
    Suntem o trupa tânără în dezvoltare cu dorința de a demonstra talentul pe scena.
    Mulțumesc,Consuela Alexescu, tel.0770463083.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s