Târg caritabil de Primăvară pentru copiii instituționalizați, la Cărturești Verona, pe 24 februarie

Ajungem MARI, cel mai mare program național în sprijinul copiilor instituționalizați din România, vă invită la prima ediție a Târgului caritabil de Primăvară „Dăruim și Ajungem MARI”.

Evenimentul are loc sâmbătă, 24 februarie, între orele 11:00 și 19:00, la Cărturești Verona. Fondurile strânse vor fi direcționate către nevoile copiilor din sistemul de protecție: excursii și ieșiri, tabere de dezvoltare personală, vizite la teatru, la muzee, în parcurile de aventură, drumeții, care să le ofere gustul bucuriei vieții.

Timp de 8 ore, Cărturești Verona va găzdui oameni de Bine din rândul voluntarilor asociației, care își dedică timpul și atenția lor copiilor instituționalizați, și al prietenilor artizani care fac parte din povestea Ajungem MARI și susțin activ proiectele organizației.

În ediția de primăvară a târgului „Dăruim și Ajungem MARI” vor fi expuse mărțișoare și cadouri speciale de 8 martie pentru persoanele dragi, aranjamente florale, obiecte decorative pentru casă, bijuterii, cosmetice, piese unicat, turtă dulce în diverse modele și multe altele. Ajungem MARI va oferi vizitatorilor o experiență de neuitat cu ajutorul unui photo corner, decorat special de Mărțișor. Ședința foto va fi realizată de un fotograf profesionist.

Dăruiește copiilor mai puțin norocoși șansa să descopere tainele acestei lumi

„Cele mai frumoase dovezi de iubire sunt gesturile mici și simple. Începeți primăvara cu o faptă bună, dăruiți un mărțișor creat de prietenii și voluntarii noștri artizani, alături de copiii talentați din sistemul de protecție. Pentru ei, excursiile și ieșirile sunt un prilej extraordinar să descopere lumea din afara sistemului. Explorează locuri noi, trăiesc experiențe minunate și rămân conectați la comunitate. Vă așteptăm la târg, unde veți găsi mărțișoare și cadouri unicat pentru persoanele dragi din viața voastră. Mai mult, ele se transformă în donații pentru copiii instituționalizați” – Vivianda Nicolae, Vicepreședinte Ajungem MARI.

De 10 ani, Ajungem MARI ajută 3.000 de copii instituționalizați să aibă parte din nou de bucurie, oferindu-le șansa la o viață normală. Costul mediu pentru a organiza astfel de excursii și ieșiri este de 1.200 lei/an pentru un copil.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s