Taramul Povestilor vine la Palatul Copiilor!

Sambata, 5 decembrie, Teatrul Excelsior face un cadou tuturor copiilor, organizand o reprezentatie extraordinara a spectacolului Taramul Povestilor – o poveste muzicala de Stelian Milu.

Astfel, micii spectatori cu varste intre 3 si 12 ani sunt asteptati la Palatul National al Copiilor Bucuresti, de la ora 10:30, in Sala Mare.

De Sfantul Nicolae, toate personajele indragite de copii urca pe scena: Motanul Incaltat, Aladdin si Jasmine, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Scufita Rosie si Lupul, Hansel si Gretel! De asemenea, acest Taramul Povestilor reprezinta si un cadou pentru orfanii de la Centrele de plasament din sectoarele 1, 2 si 3.

In acest spectacol, personajele pline de farmec, coborate din basme, ii vor purta pe cei mici intr-o calatorie muzicala deosebita. Spectacolul ilustreaza lupta dintre bine si rau, prin aducerea in prim plan a invataturilor primite de la parinti si bunici, prin intermediul povestilor copilariei.

Biletele pot fi gasite atat la casa de bilete a Teatrului Excelsior, cat si la casa de bilete a Palatului Copiilor, precum si pe www.bilet.ro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s