Tandarica da startul inovatiei in teatrul pentru copii!

Teatrul Tandarica ii invita pe copii, parinti, bunici si curiosi la o noua premiera din seria spectacolelor inovatoare din lumea teatrului pentru copii – „PARASUTISTII”.

Piesa are loc miercuri si vineri (9 si 11 aprilie), de la ora 18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, iar accesul in sala se face doar pe baza unei rezervari prealabile la telefon: 021.315.23.77.

Regizat de Ivica Šimić, spectacolul „PARASUTISTII” reprezinta o revolutie in perceprea teatrului pentru copii, o schimbare de mentalitate. Piesa a avut premiera mondiala la Bologna, in  2006 si de atunci a participat la toate marile festivaluri din lume, fiind una dintre cele mai jucate pe plan mondial in Europa, Asia, America, Australia.

„Spectacolul este o metafora “desenata” din linii sigure despre arta de a cadea, despre abilitatile oamenilor de a zbura sau de a depasi dificultatile vietii. Comunicarea dintre public si scena se face in mod direct prin dans, miscare, muzica, un pic de clovnerie, putina acrobatie ca-ntr-un joc de copii, dar cu mult umor. „Parasutistii” reprezinta o premiera nationala, deschizind noi orizonturi pentru teatrul de copii, in ceea ce priveste modul de  expresie artistica, de abordare a tematicii dedicata celor mici prin conectarea lor la viata  cotidiana, fara zane si feti frumosi”, se arata intr-un comunicat al Teatrului Tandarica.

Ivica Šimić este actor si regizor de origine croata, secretar general ASSITEJ (Asociatia Internationala a Teatrelor pentru Copii si Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre si Mala Scena din Zagreb – Croatia, dar si coordonator a numeroase proiecte culturale internationale dedicate copiilor si tinerilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s