Sustine si tu Caravana Abecedar!

In in perioada 1 august – 1 septembrie 2017, Asociatia PlaYouth, in colaborare cu Asociatia Ana si Copiii organizeaza Caravana Abecedar, prin care vor strange, de la oricine doreste sa contribuie, ghiozdane si rechizite pentru 317 de copii, din 102 familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Prahova.

Initiativa comuna a pornit din nevoia semnalata de Asociatia Ana si Copiii, care cunoaste si ajuta aceste familii. Proiectul reprezinta o caramida din intregul efort social de prevenire a abandonului scolar si familial.

Va mai aduceti aminte de emotiile din prima zi de scoala? Hai sa le oferim si copiilor libertatea de a se bucura de aceleasi emotii si de intreaga experienta scolara, fara sa se gandeasca la faptul ca a doua zi nu vor avea acel ghiozdan pentru a reveni in banca lor.

Cu ce puteti contribui si voi? Va invitam ca, in aceasta perioada, sa treceti pe la sediul PlaYouth (strada Barbu Delavrancea, nr. 15, sector 1, Bucuresti), unde puteti lasa ghiozdane, caiete, creioane si carioci, penare si pixuri sau orice alte rechizite necesare pentru intregul an scolar.

PlaYouth aduce jocul, arta si bucuria in educatia si dezvoltarea copiilor prin organizarea de activitati educativ-creative, la care pot participa si parintii, intr-un mediu primitor, calduros si vesel.
Organizam ateliere, cursuri, tabere si programe de educatie alternativa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta sa aiba incredere in ei, sa interactioneze mai usor cu alti copii, sa-si dezvolte creativitatea, sa se joace invatand alaturi de parinti, sa-si descopere pasiunile si talentele.

Asociatia „Ana si Copiii” este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar prin programe educationale, asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala si infiintarea de servicii sociale, pentru si in sprijinul comunitatii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s