Superscrierea Cititorilor

Ai ocazia sa fii premiat pentru ceea ce citesti, in concursul online Superscrierea Cititorilor. Participa si ai ocazia sa promovezi lectura pe care tu o apreciezi.

Fundatia Friends For Friends te intampina cu urmatoarea intrebare: Ai citit in ultima vreme ceva care ti-a schimbat perceptia sau te-a miscat in vreun fel?

Raspunde la intrebarea organizatorilor prin inscrierea unei non-fictiuni romanesti, pe care o consideri valoroasa, pe site-ul concursului. Textul trebuie sa fi fost publicat dupa 1 octombrie 2012, de alt autor (nu de tine).

Participarea la concurs se face pana joi (9 mai). Dupa ce ti-ai inscris optiunea, da-le prietenilor tai linkul, astfel incat sa te poata vota. Votul publicului va determina cele mai bune 10 lucrari, care apoi vor ajunge la Juriul Cititorilor (format din bloggeri, psihologi, artisti si oameni din comunicare). Daca juriul alege articolul propus de tine, atat tu, cat si autorul textului castigati.

Superscrierea Cititorilor este o extensie a Premiilor Superscrieri, prin care Fundatia Friends For Friends urmareste sa promoveze jurnalismul narativ, scriitura creativa, evenimente si momente reale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s