Super distractie cu Itsy si Bitsy!

Canta si danseaza, joaca-te si distreaza-te! Unde? La „Show-ul prietenilor cantaciosi”, bineinteles! Itsy si Bitsy le-au pregatit celor mici si celor mari o mare surpriza!

De Ziua Copilului, te asteptam in Parcul Oraselul Copiilor cu un spectacol special, pentru toti prietenii Itsy Bitsy!

Super distractia incepe de la ora 17.00! Nouria, indragita realizatoare a emisiunii „Mamma Mia” va fi gazda evenimentului si va prezenta momente artistice, invitati supriza si va provoca familiile la concursuri cu premii.

La „Show-ul prietenilor cantaciosi” vor intra pe scena coruri de copii, trupe de dans si, desigur, cei mai curajosi Aparatori ai Galaxiei Xarazon, Itsy si Bitsy!

Te asteptam cu drag sa cantam si sa dansam impreuna, in Parcul Oraselul Copiilor!

Evenimentul este sprijinit de Primaria Sectorului 4 si sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior si Modeleazacopilaria.ro, un proiect Abbott.


Un comentariu la „Super distractie cu Itsy si Bitsy!”

  1. Buna ziua, Sunt mamica unei fetite in varsta de 2,7 ani. Ascultam in fiecare zi Itsy Bitsy iar Sofia fredoneaza mereu cantecele transmise de dumneavoastra. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa achizitionam un cd cu aceste cantece. Aveti cance noi, mai vechi, romanesti si straine, interpretate de copii sau de adulti. Sunt dispusa sa platim pentru ele.
    Cu siguranta vom fi prezente la spectacol, dar ar fi mai incantata daca ar stii si cantecele cu versuri, pentru ca am putea exersa acasa.
    Va multumim ca existati,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s