STRADA DE C’ARTE – carti pe strada

De pe 21 decembrie, Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” lanseaza festivalul STRADA DE C’ARTE, unul dintre cele mai mari targuri de carte in aer liber din Bucuresti.

 

Potrivit Directorului General al BCU, anul trecut au participat la eveniment peste 15.000 de oameni, atat bucuresteni, cat si vizitatori ai capitalei. Datorita succesului, festivalul revine in acest an cu a doua editie, iar durata sa va fi extinsa.

Pe toata perioada evenimentului, strada Boteanu va deveni zona pietonala, cu spatii pentru diverse activitati. Pe langa targul de carte, organizatorii au amenajat Curtea de arhitectura, dedicata expozitiilor arhitecturale si Rampa de jazz si poezie, unde se vor tine concerte live de blues sau jazz si seri de poezie.   

Cei mici vor putea participa la concursuri si ateliere de modelaj, desen si imprimare pe materiale textile pe Strada Copiilor. Tot aici, Institutul pentru Management si Dezvoltare Durabila organizeaza campania pentru familiile nevoiase, „Fiecare copil merita sa citeasca – Doneaza o carte!”.

In Aula BCU vor fi proiectate filme romanesti, cu participarea unora dintre regizori sau scenaristi. De asemenea, cei care doresc sa afle mai multe despre Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” vor avea la dispozitie tururi ghidate.

Pana pe 29 septembrie, festivalul STRADA DE C’ARTE ii asteapta pe vizitatori. Accesul este liber la orice eveniment. Pentru detalii despre programul targului, intrati pe www.stradadecarte.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s