Sprijin pentru victimele violentei domestice si persoanele cu dizabilitati

Fundatia Pretuieste Viata a lansat un nou proiect de suflet, un proiect de Sprijin pentru victimele violentei domestice si pentru persoanele cu dizabilitati.

Andreea Marin, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata, a spus despre noua initiativa ca “va fi la fel de ampla precum a fost Scoala Mamelor, ca o continuare fireasca a acesteia”. In programul Scoala Mamelor, violenta domestica a fost mereu pe primele locuri ca interes in toata tara, asa ca fundatia a decis sa sprijine publicul nu doar cu informatii utile, ci mai ales cu fapte concrete, care sa ajute femeile sa inceapa o noua viata, cu demnitate.

De multe ori frica, rusinea de a recunoaste prin ce trec, posibilitatile materiale reduse, umilinta sau discriminare ii impiedica pe oamenii abuzati sau cu dizabilitati sa faca schimbarea care le-ar darui o viata noua.

Oricine are nevoie de sprijin poate suna deja la telefonul 116111 ( gratuit din Romtelecom si Cosmote ) sau la 0314171888. Mai multe informatii gasesti aici www.scoalamamelor.ro  si aici www.pretuiesteviata.org.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s