Spectacolul The History Boys invitat la festivaluri din tara si din Bucuresti

Spectacolul The History Boys. Povesti cu parfum de liceu de Alan Bennett, regia Vlad Cristache, produs de Teatrul Excelsior, s-a bucurat de un mare succes in randul criticilor si al publicului, fiind invitat la numeroase festivaluri.

Dupa ce a obtinut Diploma de Excelenta in cadrul celei de-a XII-a editii a Festivalului VEDETEATRU de la Buzau, The History Boys isi continua traseul festivalier prin tara si in Bucuresti.

Productia ce are ca public tinta adolescentii a intrat in selectiile mai multor festivaluri. Astfel, publicul din tara si din Bucuresti va avea ocazia sa vada (sau sa revada) spectacolul.

  • Iar pe 11 octombrie, se va juca in cadrul Festivalului International de Teatru Fest(in) pe Bulevard, editia a III-a, organizat de Teatrul Nottara (8 si 17 octombrie), la Bucuresti.

The History Boys. Povesti cu parfum de liceu, de Alan Bennett, traducerea Vlad Cristache.

Distributia: Mihai Dinvale, Radu Iacoban, Daniela Ionita-Marcu, Cristian Nicolaie, George Albert Costea, Alexandru Ion, Cezar Grumazescu, Gabriel Costin, Conrad Mericoffer, Dan Clucinschi, Alexandru Voicu, Radu Mateuca

Regia si scenografia: Vlad Cristache

Spectacolul se adreseaza adolescentilor peste 16 ani.

Actiunea se desfasoara in anii ’80, la Cutlers’ Grammer School, intr-un traditional colegiu britanic de baieti. Obisnuitul stil de viata, nonconformist si indolent, al elevilor din clasa de istorie, care se pregatesc pentru intrarea la facultate, este dinamitat de ambitiile directorului. Acesta doreste cu ardoare ca scoala sa sa urce in clasamentul celor mai importante institutii de invatamant. Iar tinta devine reusita tinerilor la renumitele Oxford şi Cambridge. Vor reusi oare elevii sa indeplineasca acest tel?

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul nostru http://www.teatrul-excelsior.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s