Spectacolul Marili cântă!, în turneu prin țară

Marili cântă! este cel mai nou spectacol pentru copii al Trupei muzicale MARILI și poate fi văzut, în perioada martie-aprilie, în cinci orașe din țară.

Cu o poveste originală, haioasă, plină de peripeții, Profa De Distracție, Lușa, Fundița, Patita, Dodoroni și Marilu, îi invită pe copii și pe părinți să se distreze, iar pentru o oră să danseze și să cânte alături de ei.

După ce primesc o invitație de a se înscrie la un concurs de talente, membrii trupei pornesc în călătoria de a căuta adevăratele ingrediente de care au nevoie pentru a ajunge câștigători. Ei descoperă, în peripețiile lor, că de fapt au tot ce le trebuie: creativitate, încredere, curaj, spirit de aventură, năzdrăvănie și iubire.

MARILI cântă! este unul dintre cele mai interactive spectacole pentru copii, în care muzica, dansul, poveștile, personajele și jocurile se îmbină perfect. Melodii precum Dandul prieteniei, Ne învârtim, Distracție, Ciocolata, 1,2,3, Limbo, dar și cele mai noi melodii ale trupei, pot fi descoperite. De departe, cel mai important moment va fi cel al lansării imnului trupei MARILI.

Program spectacole:

  • 25 Martie, ora 11.00, Sala Dalles – București
  • 1 Aprilie, ora 11.00, Casa de Cultură a Sindicatelor, Constanța
  • 2 Aprilie, ora 11.00, Centrul Cultural Reduta, Brașov
  • 22 Aprilie, ora 11.00, Sala Unirii, Iași
  • 25 Aprilie, ora 18.00, Teatrul Muzical Nae Leonard, Galați

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Copiii mai mici de 2 ani pot fi ținuți în brațe, fiind necesar un singur bilet.

Biletele se pot găsi pe www.marili.ro sau pe www.iabilet.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s