Spectacol extraordinar de Craciun in 16 cinematografe din tara!

Teatru la Cinema ne invita la teatru! In cadrul campaniei „Hai la teatru in orasul tau!”, in a doua si a treia zi de Craciun, in saisprezece cinematografe din douasprezece localitati din tara va fi proiectat spectacolul extraordinar „Poveste de Craciun”, un musical pentru copii, productie a prestigioasei Opere Comice pentru Copii, ce o are in distributie pe soprana Felicia Filip.

Saptezeci si cinci de artisti, muzicieni si balerini ai Operei Comice pentru Copii, au pus in scena un spectacol grandios, a carui frumusete si profesionalism in realizare rivalizeaza cu musicaluri de pe cele mai mari scene ale lumii. „Poveste de Craciun” este un spectacol extraordinar pentru copii, dar si pentru parinti, in care spectatorii descopera cantecele si obiceiurile de iarna ale mai multor tari, intr-o atmosfera de poveste

Acestea sunt devoalate treptat, pe masura ce Mos Craciun le viziteaza, in periplul sau magic din noaptea de Craciun. Mai mult, spectacolul ii are ca invitati speciali pe Itsy si Bitsy.

Spectacolul este programat pe 26 decembrie, de la ora 12:00, in Bucuresti, la Happy Cinema din Liberty Center, Hollywood Multiplex din Mall Vitan, Movieplex Cinema din Plaza Romania si Cinemax Veranda dinVeranda Mall, iar in tara, la Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacau, Happy Cinema din Bistrita Retail Park, Happy Cinema Botosani din Uvertura Mall Botosani, Happy Cinema din Galleria Mall Buzau, Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova si Mercur Center Craiova, Happy Cinema din Focsani Mall, Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitesti, Cinema Carpati din Carpati Shopping Center Sinaia si Happy Cinema din Silver Mall Vaslui.

Pe 27 decembrie, de la ora 12:00, proiectia sa poate fi urmarita la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii este o institutie de stat, aflata in subordinea Primariei Capitale, care isi trece in cont o lista impresionanta de premii internationale.

In cadrul campaniei „Hai la teatru in orasul tau!”, compania Teatru la Cinema pune la dispozitia cinematografelor piese de teatru produse de catre cele mai importante institutii teatrale romanesti astfel incat ele sa devina accesibile publicului amator de teatru de calitate.

Astfel, de Craciun, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmari online, din confortul propriei locuinte, urmatoarele piese de teatru pentru copii:

  • 26 decembrie, ora 11:00 – Punguta cu doi bani, o productie a Teatrului Ion Creanga.
  • 26 decembrie, ora 12:00 – Poveste de Craciun, o productie a Operei Comice pentru Copii

Proiectia spectacolului Punguta cu doi bani, aflat in portofoliul Teatrului Ion Creanga din Bucuresti, poate fi urmarita in a doua zi de Craciun, de la ora 11:00, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitesti.

Aceasta posiblitate de a avea acces la piese de teatru de calitate de oriunde din Romania si din afara granitelor tarii este datorata faptului ca toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile si online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, in ziua si la ora la care sunt proiectate pe marile ecrane.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s