Shaun the Sheep The Movie in cinematografe

Dupa succesul serialului TV Shaun the Sheep, studiourile Aardman revin cu un film amuzant, dinamic, pentru toata familia!

Shaun the Sheep The Movie / Mielul Shaun Filmul pastreaza traditia Aardman, oferind o aventura cu rasturnari de situatie inventive si multa veselie.

Filmul animat este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 27 februarie 2015.

Shaun este un miel inteligent si zburdalnic, care traieste cu turma sa la Ferma Mossy Bottom, sub supravegherea oficiala a Fermierului si a lui Bitzer, un caine de paza bine intentionat, dar ineficient.

STSM_Seq160_01aIn ciuda tuturor eforturilor lui Shaun, viata la ferma a intrat intr-o rutina, iar mielul nascoceste un plan iscusit – de a-si lua o zi libera. Insa, evenimentele scapa repede de sub control, iar din pozna lui Shaun rezulta, din neatentie, ducerea nefericitului fermier departe de ferma. Cu ajutorul turmei, Shaun trebuie sa paraseasca ferma pentru prima data si sa calatoreasca in Marele Oras, pentru a-l salva pe Fermier – iar esecul nu reprezinta o optiune.

Dar cum vor supravietui oile? Pot ele sa evite a fi recunoscute drept oi si, astfel, sa evite sa fie prinsi de neinfricatul responsabil de controlul animalelor?

Vezi trailerul animatiei aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s