Sfaturile lui David – Parintii si copiii cresc impreuna

Teatrul Ion Creanga, alaturi de Gradinita lui David anunta un nou proiect dedicat parintilor si copiilor – „Sfaturile lui David”. Participa alaturi de micutul tau la o serie de cursuri despre timpul de calitate petrecut in familie!

Intalnirile „Sfaturile lui David” fac parte din programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu. Aceste cursuri urmaresc sa schimbe anumite tipare sau situatii care ii fac pe parinti sa recurga la expresii precum „Grea este meseria de parinte!” sau „Bataia este rupta din rai”.

Evenimentele vor avea loc in fiecare zi, de la ora 18.00, in sala „Apolodor din Labrador” din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).

Specialisti cu experienta in domeniul educatiei, alaturi de Urania Cremene, certificata ca expert in parenting de catre Parent’s Toolshop Inc SUA, vor coordona sesiunie si vor raspunde tuturor intrebarilor cu sfaturi personalizate.

Programul temelor de discutie este urmatorul:

  • „De mana cu Ileana Cosanzeana si Fat Frumos” (10 aprilie)

Fiecare  mamica este preocupata sa-i citeasca propriului copil o poveste la culcare sau sa-l invete o poezie. Povestile pentru copii, de la povestile nemuritoare si pana la basmele populare,  ajuta la dezvoltarea pasiunii pentru citit, inca din primii ani de viata. Prima poveste spusa de mama si prima poveste pe care o citeste singur vor fi pentru cel mic amintiri de neuitat. Dar cati dintre copii fac acest lucru din placere si cum ii putem indrepta spre lectura?

  • „Ursul doarme si viseaza… caci papucii lui danseaza!” (17 aprilie)

Odata devenit adult, unele dintre cele mai dragi amintiri nu sunt legate de jucarii sau vacante in tari exotice, ci de timpul frumos petrecut alaturi de parinti. Va invitam sa descoperim impreuna diferite modalitati prin care ne putem juca cu copiii nostri!

  • „Daca ar fi fost al meu…” (24 aprilie)

De dimineata, in metrou era cat pe ce sa uiti sa cobori pentru ca te uitai cu gura cascata la un baietel de 3 ani si la ce spectacol oferea. Mama si bunica lui se straduiau fiecare sa il tina de cate o mana, in timp ce d-l Goe se zbatea, tipa, facea spagatul si se zmucea, cat pe ce sa cada la fiecare miscare mai repezita. In vreme ce coborai la Victoriei, ai mai apucat sa-l vezi cum se tavaleste pe jos si sa iti spui „Daca face si al meu asa, eu cum procedez?”

Taxa de participare este de 35 lei/parinte+copil, iar o parte din incasari vor fi redirectionate achizitionarii de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creanga, pentru copiii cu nevoi speciale, din centre de plasament. Inscrierile se realizeaza la nr. de telefon: 0752.012.335 sau la e-mail office@gradinitaluidavid.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s