Seri de Poveste – un cadou special

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza a opta editie a evenimentului „Seri de Poveste”, oferindu-le astfel copiilor un cadou special.

Pe parcursul a cinci seri, intre 16 si 20 decembrie, copiii si parintii sunt asteptati in Libraria Carturesti din strada Verona, Bucuresti.

In fiecare zi, incepand cu orele 19.00, cei mici si mari vor lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara va fi una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

Accesul la eveniment este gratuit. Pentru a te inscrie, trimite un e-mail pe adresa seridepoveste@principesa.ro, mentionand numele si varsta copilului, precum si ziua in care vreti sa participati.

Pe langa latura publica, educationala, Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii. Poti face o donatie online pentru a fi alaturi de acesti copii.

Pentru a alege in care zi vrei sa participi, vezi si programul evenimentului Seri de Poveste.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s