Selectie pentru cursuri gratuite de patinaj la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena organizeaza sambata, 29 februarie, selectia pentru cursurile gratuite de initiere in patinaj, la care sunt asteptati sa se inscrie copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.

In urma selectiei, copiii declarati admisi vor frecventa gratuit, de cinci ori pe saptamana, cursurile de initiere in patinaj, iar ulterior, cei mai buni dintre ei vor fi incadrati in echipele de hochei infiintate de Fundatia Tiriac.

Selectia pentru cursurile gratuite de patinaj are loc la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Garii Odai, nr.7, Otopeni) incepand cu ora 11:00, iar programul va fi impartit in doua sesiuni, in functie de varsta participantilor inscrisi:

  • Grupa 3-5 ani: ora 11:00 – 12:00
  • Grupa 5-7 ani: ora 12:00 – 13:00

Inscrierile se pot face prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic, la numarul 0786 911 111 pana vineri, 28 februarie 2020, in limita celor 100 de locuri disponibile.

Pentru inscrieri trebuie transmise urmatoarele informatii: numele, prenumele si varsta copilului; numele, prenumele, orasul, seria si numarul Cartii de Identitate a parintelui/reprezentantului legal.

De asemenea, la selectie, copiiisa prezentati formularul de inscriere completat. Acesta poate fi descarcat de pe fundatiaiontiriac.ro sau poate fi ridicat de la receptia patinoarului tiriac-Telekom Arena.

Ulterior selectiei, cursurile se vor desfasura incepand din 2 martie si se vor desfasura de luni pana vineri, in intervalul 13:00-14:00 sau 14:00-15:00.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s