Se lanseaza Catalogul IKEA 2015

IKEA Romania lanseaza noul Catalog IKEA 2015. In zilele ce urmeaza, peste 900.000 de exemplare vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi.

Catalogul IKEA 2015 aduce peste 300 de pagini de inspiratie. Tema de anul acesta, „Aici incep zilele bune si nopțile linistite”, le propune romanilor sa redescopere acele zone din casa, in care isi regasesc confortul si isi reincarca bateriile in fiecare zi: dormitorul si baia.

Sub acest slogan va fi prezentat si un stil de viata sustenabil, cu mici schimbari in viata de zi cu zi: bumbac cultivat in mod responsabil, produse din lemn, covoare din textile refolosite si becuri LED, care ajuta la economisirea energiei. La acelasi capitol, pentru baie, sunt propuse bateriile IKEA cu aerator, ce reduc consumul de apa si cosurile pentru sortarea deseurilor.

In plus, Catalogul IKEA 2015 vine, pentru al treilea an consecutiv, cu aplicatia IKEA Catalogue , prin care utilizatorii au acces la noutati pe tot parcursul anului, imagini 3D, continut video, optiune de Realitate Augmentata, precum si la povesti despre produsele si designerii IKEA.

Prețurile mentionate în Catalogul IKEA 2015 includ TVA, sunt maxime si sunt valabile de la 1 septembrie 2014 pana la 25 august 2015.

In intampinarea noului Catalog, IKEA Romania a lansat si serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu in toata tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s