Se lanseaza cartea „Gradinita pentru totdeauna”, despre experienta copiilor la gradinita

La Teatrul Apollo111 din Bucuresti are loc sambata, 21 septembrie, de la ora 11:00, lansarea cartii „Gradinita pentru totdeauna„, scrisa de Mira Loghin si aparuta la Editura Univers, in colectia „Educatie cu Blandete”.

Mira Loghin este trainer de comunicare Nonviolenta si fondatoarea Centrului de Educatie Alternativa Lumea lui Momo, iar „Gradinita pentru totdeauna” este prima sa carte – rodul unui studiu de zece ani, bazat pe experienta sa in lucrul cu copiii si parintii, pe formari profesionale, pe observare si pe principiile Comunicarii Nonviolente.

„Gradinita pentru totdeauna” este un ghid util pentru toti parintii care isi pregatesc micutii pentru gradinita, dar si pentru cei care au inceput deja procesul de adaptare a copilului in colectivitate, precum si pentru educatori.

Cartea a aparut din nevoia de fi alaturi de toti parintii care cauta raspunsuri, care cauta sens, blandete, sprijin, acceptare, intelegere in procesul de integrare al copilului la gradinita, povesteste Mira Loghin.

La evenimentul de lansare vor fi prezenti, alaturi de autoare, Ioana Macoveciuc (Printesa Urbana), Monica Reu, Ilinca Tranulis, Psiholog Luiza Stefan, Atena Boca, Cristina Otel, Ana Nicolescu, Oana Bucur, Ana Maria Vasilache, Monica Popescu si Cosmina Brascauceanu, psihoterapeut.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s