Scuti devine prietenul tau si al familiei tale

Compania farmaceutica CSC-Angelini lanseaza in aceasta toamna pe piata romaneasca de farmaceutice un nou produs – Bionect Silverspray.

Combinatie unica de acid hialuronic si argint coloidal, special conceputa pentru a accelera vindecarea si regenerarea pielii, Bionect Silverspray este un produs dedicat intregii familii.

Un adevarat scut antimicrobian, noul produs actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii microorganismelor, pastrand un mediu hidratat in jurul ranilor, favorizand vindecarea si regenerarea pielii.

In perioada 18 septembrie – 10 octombrie, Scuti poate fi vazut, in fiecare weekend, in cele mai mari parcuri din Bucuresti, unde ambasadorul prietenos al Bionect Silverspray va promova un mod de joaca distractiv si echilibrat, care ii mentine pe copii in forma, dar, in acelasi timp, departe de complicatiile care pot aparea odata cu micile rani accidentale.

Weekendul acesta (25 si 26 septembrie), Scuti iese la joaca alaturi de cei mici in parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), pe 2 si 3 octombrie va fi in parcul Herastrau, iar pe 9 si 10 octombrie in parcul Tineretului.

De asemenea, viteazul Scuti poate fi gasit si in farmacii, de unde poate fi cumparat Bionect Silverspray, impreuna cu forma Scuti si brosura evantai. In plus, mamicile pot accesa pagina www.bionect.ro, unde pot castiga premii raspunzand la intrebarea “Tu cum iti protejezi copilul?”.

Bionect Silverspray este un real ajutor:
– in treburile casnice: impotriva arsurilor inerente gatitului sau calcatului, impotriva zgarieturilor, intepaturilor sau taieturilor;
– la birou: impotriva micilor, dar neplacutelor taieturi in hartie, cuttere, zgarieturilor de tot felul sau arsurilor accidentale;
– in vacanta: acolo unde vigilenta si atentia se reduc, pentru a face loc relaxarii si activitatilor de vacanta;
– in sala de sport: pentru momentele cand micile accidente pot intrerupe mersul firesc al lucrurilor;
– in geanta: pentru situatiile cand o iesire obisnuita se poate transforma intr-o aventura nedorita.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s