Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a sasea editie!

Pagina de inscriere >


Copiii intre 7 si 10 isi pot descoperi si antrena puterile interioare la prima scoala gratuita de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!

Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in special de mass media, o valoroasa experienta de radio si show, au parte de multa joaca, primesc atentie speciala, isi cresc increderea in ei, siguranta in fortele proprii si in gandirea proprie. In final, isi vor descoperi sau vor deveni mai constienti de maretia din ei.

De asemenea, prin felul lor liber si asumat de a fi, studentii la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy devin inspiratie pentru noi toti, asa cum s-a intamplat la primele cinci editii ale Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, la care au participat peste 60 de copii.

Descopera primele promotii de absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!

Cum ajung copiii studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

  • Inscrierea copiilor: 1 – 21 septembrie 2023

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, iar participarea este gratuita.

Inscrierile pentru cea de-a treia editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina se desfasoara in perioada 1-21 septembrie 2023, completand formularul online disponibil AICI.

Un copil poate participa o singura data la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina. Odata deveniti absolventi ai Scolii – indiferent de editie -, copiii nu mai pot participa la editiile ulterioare.

  • Jurizarea inscrierilor si selectia viitorilor studenti: 22 septembrie 2023

Pentru a sasea editie a editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina vor fi alesi 12 copii finalisti, in urma unui proces de selectie care se va desfasura pana la data de 22 septembrie 2023.

Scoala se desfasoara la sediul Itsy Bitsy (Str. Leonida Nr 19, Sector 2, Bucuresti) si necesita prezenta fizica a copilului pe durata a minimum o saptamana.

A sasea editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina va cuprinde doua module:

  • Modulul 1 – Teorie si practica de radio – 25 septembrie – 6 octombrie 2023

In aceasta etapa, copiii studenti vor face turul radioului, vor vedea cum arata un studio radio si invata sa stea corect la microfon. De asemenea, vor invata cum se realizeaza materialele difuzate la radio si vor inregistra propriul material audio in studioul de productie Itsy Bitsy, care va fi difuzat apoi la radio Itsy Bitsy.

Intalnirile din cadrul acestei etape se vor desfasura pe parcursul unei saptamani (3 intalniri a cate 2 ore fiecare), in grupe formate din cate 6 copii.

La finalul Modulului 1, fiecare copil va primi o diploma de participare.

De asemenea, in urma acestei etape se va face o noua jurizare, iar 7 dintre cei 12 absolventi ai primului modul vor fi selectati pentru Modulul 2 al Scolii de SuperEroi.

  • Modulul 2: Experiential Live radio si video – 9 octombrie – 24 noiembrie 2023

In aceasta etapa, opt copii selectati la finalul primului modul se vor intalni in direct cu supereroii Itsy Bitsy si vor invata de la ei cum se realizeaza o emisiune radio live.

Intalnirile cu supereroii Itsy Bitsy se vor desfasura la sediul Itsy Bitsy pe parcursul unei saptamani de scoala, care se va incheia, pentru fiecare student in parte, cu o ceremonie de absolvire.

Pentru mai multe detalii consulta Regulamentul Campaniei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s