Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina ajunge la a saptea editie!

Copiii intre 7 si 10 ani isi pot descoperi si antrena puterile interioare la o noua editie a primei scoli gratuite de radio din Romania: Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!

Participand in calitate de studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina”, copiii capata cunostinte noi, in special de mass media, o valoroasa experienta de radio si show, au parte de multa joaca, primesc atentie speciala, isi cresc increderea in ei, siguranta in fortele proprii si in gandirea proprie. In final, isi vor descoperi sau vor deveni mai constienti de maretia din ei.

De asemenea, prin felul lor liber si asumat de a fi, studentii la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy devin inspiratie pentru noi toti, asa cum s-a intamplat la primele sase editii ale Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, la care au participat peste 80 de copii.

Descopera primele promotii de absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!

Cum ajung copiii sa fie studenti la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina

  • Inscrierea copiilor: 3 – 24 ianuarie 2024

La „Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina” se pot inscrie copii romani cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, iar participarea este gratuita.

Inscrierile pentru cea de-a saptea editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina se desfasoara in perioada 3-24 ianuarie 2024, completand formularul online disponibil AICI.

Un copil poate participa o singura data la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina. Odata deveniti absolventi ai Scolii – indiferent de editie -, copiii nu mai pot participa la editiile ulterioare.

  • Jurizarea inscrierilor si selectia viitorilor studenti: 25 – 26 ianuarie 2024

Pentru a participa la a saptea editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina vor fi alesi 18 copii finalisti, in urma unui proces de selectie care se va desfasura pana la data de 26 ianuarie 2024.

Scoala se desfasoara la sediul Itsy Bitsy (Str. Leonida Nr 19, Sector 2, Bucuresti) si necesita prezenta fizica a copilului pe durata a minimum o saptamana.

A saptea editie a Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina va cuprinde doua module:

  • Modulul 1 – Teorie si practica de radio – 29 ianuarie – 18 februarie 2024

In aceasta etapa, copiii studenti vor face turul radioului, vor vedea cum arata un studio radio si invata sa stea corect la microfon. De asemenea, vor invata cum se realizeaza materialele difuzate la radio si vor inregistra propriul material audio in studioul de productie Itsy Bitsy, care va fi difuzat apoi la radio Itsy Bitsy.

Intalnirile din cadrul acestei etape se vor desfasura pe parcursul unei saptamani (3 intalniri a cate 2 ore fiecare), in grupe formate din aproximativ 6 copii fiecare, conform urmatorului calendar: Grupa 1: 30 ianuarie – 1 februarie, Grupa 2: 6 – 8 februarie, Grupa 3: 13 – 15 februarie.

La finalul Modulului 1, fiecare copil va primi o diploma de participare.

De asemenea, in urma acestei etape se va face o noua jurizare, iar 10 dintre cei 18 absolventi ai primului modul vor fi selectati pentru Modulul 2 al Scolii de SuperEroi.

  • Modulul 2: Experiential Live radio si video – 19 februarie – 26 aprilie 2024

In aceasta etapa, zece copii selectati la finalul primului modul se vor intalni in direct cu supereroii Itsy Bitsy si vor invata de la ei cum se realizeaza o emisiune radio live.

Intalnirile cu supereroii Itsy Bitsy se vor desfasura la sediul Itsy Bitsy pe parcursul unei saptamani de scoala, care se va incheia, pentru fiecare student in parte, cu o ceremonie de absolvire.

Pentru mai multe detalii consulta Regulamentul Campaniei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s