Scoala de Muzica Boem Club lanseaza Vara Muzicala

Campania promotionala se deruleaza in perioada 5-15 iulie 2012, se adreseaza tuturor amatorilor de muzica din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au, si cuprinde preturi speciale la lectiile de muzica: vioara, pian, canto, chitara, violoncel sau educatie muzicala prescolari.

 

  Campania face parte din proiectul cultural-educational al Scolii de muzica Boem Club intitulat „Si tu poti canta”, proiect care a inceput in anul 2010 si care, pana la acest moment, a inclus o serie de activitati muzicale care au constat in burse pentru lectiile de muzica la Boem Club, concerte cu si pentru amatorii de muzica, oferte educationale speciale, etc.
 
Prin intermediul Campaniei Promotionale „Vara Muzicala”, Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care si-au dorit sa invete sa cante, macar la nivel incepator, din voce sau la un instrument muzical. Astfel, in perioada ofertei promotionale, 5-15 iulie, preturile la cursurile de muzica ale Boem Club sunt reduse in functie de cursul frecventat, cu pana la 30%, un pachet de 8 lectii de muzica ajungand sa coste numai 350 lei.
 
Inscrierile se pot face oricand in perioada 5-15 iulie 2012, intre orele 9-21, prin telefon, la numarul: 0760 689 422 sau prin email, la: office@boemclub.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s