School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online.

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.

Simona Covrig este profesor de matematica si director la Scoala Gimnaziala Bucsoaia, din judetul Suceava, si ne-a povestit in rubrica „Back to school” despre masurile pe care le-a luat echipa ei pentru inceperea in siguranta a noului an scolar.

„E o provocare mare in perioada asta pentru noi sa reusim sa rezolvam avalansa asta de situatii urgente”, spune Simona Covrig.

Infrastructura si situatia transportului elevilor la si de la scoala sunt principalele provocari cu care se confrunta directorul scolii in preajma inceperii noului an scolar.

La acestea se adauga provocarile sistemului de invatare online: accesul elevilor la dispozitive de invatare si deprinderea, de catre profesori, a modalitatilor de sustinere a cursurilor online.

„70-80% dintre copii nu au un dispozitiv de invatare, gen laptop, tableta, care sa permita invatarea in online. (…) Avem o platforma implementata la nivelul institutiei, o parte dintre profesori au folosit-o, avem si profesori care au studiat si au exersat invatarea in online.” – spune directorul scolii din Bucsoaia.

Cu toate acestea, Simona Covrig este optimista si hotarata sa faca tot ce se poate face in contextul dat, astfel incat elevii sa poata urma cursurile in noul an scolar.

Urmareste interviul oferit de Simona Covrig lui Marius Constantinescu in rubrica „Back to School” si afla care sunt preocuparile unui director de scoala  in aceasta perioada: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s