School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online.

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.

Andreea Mangalagiu este directorul gradinitei Varlaam Mitropolitul din Iasi si a povestit, in rubrica „Back to school”, despre cum se pregateste institutia pentru a-i primi pe copii in noul an scolar.

Gradinita a functionat doua luni si pe perioada verii, astfel ca reprezentantii institutiei au avut ocazia sa observe cum sunt aplicate si respectate masurile de siguranta impuse de contextul actual.

„Am inceput (…) cu emotii. Era un nou mod de organizare pentru toti. Ce ne-a dat curaj a fost firescul cu care copiii au inteles regulile pe care avem nevoie sa le respectam.”- povesteste Andreea Mangalagiu.

90% dintre parinti vor cursuri fata in fata pentru copii 

Reprezentantii Scolii Varlaam Mitropolitul le-au trimis parintilor un formular de feedback, pentru a afla ce optiuni considera ei potrivite pentru desfasurarea cursurilor in noul an scolar.

Astfel, au aflat ca circa 90% dintre parintii copiilor de gradinita si de scoala primara sunt de acord cu reluarea activitatii fata in fata, incepand cu noul an scolar, institutia de invatamant fiind pregatita pentru acest scenariu.

De asemenea, copiii care vor ramane acasa in urmatoarea perioada vor putea participa la activitatile scolare prin Google Classroom.

Asculta mai jos interviul acordat de Andreea Mangalagiu in rubrica “Back to school” din emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s