Sarbatoarea fructelor, o noua carte semnata de Gerda Muller

La Editura Frontiera a aparut anul acesta o noua carte semnata de autoarea Gerda Muller: Sarbatoarea fructelor.

Cartea este recomandata copiilor de la 3 ani in sus, carora le propune sa descopere lumea plina de savoare si de diversitate a fructelor.

In aceasta noua carte scrisa de Gerda Muller, copiii o pot insoti pe Sofia in calatoria ei de descoperire a naturii. Sofia este o fetita de la oras, dar care iubeste vacantele la la tara si ii place sa se ingrijeasca de gradina bunicilor sau a matusii. De la ei afla o multime de secrete despre fructele obisnuite ale verii, dar si despre fructe exotice precum avocado, papaya sau fructul pasiunii.

Alaturi de Sofia, copiii vor afla unde isi ascund capsunele semintele, cine a inventat clementina, cat traieste un portocal sau unde cresc nucile de caju.

Gerda Muller este o autoare de limba franceza, care a scris peste 100 de carti pentru copii. Ea este deja cunoscuta publicului roman prin pasiunea ei pentru natura, careia i-a dedicat numeroase carti pline de informatii utile si interesante pentru copii. Printre cartile sale, traduse si in limba romana, se numara „Cum creste gradina mea” si „Copacul meu”.

Mai multe detalii despre carte se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s