Sanatatea mintii noastre

In aceasta lume agitata, in care stresul este la ordinea zilei, cum mai ai grija si de sanatatea mintii? Hai sa vorbim despre asta, la Pretuieste Viata.

”Nu poti avea o viata sanatoasa doar daca respiri aer curat, te hranesti in spirit ecologist, faci miscare si ai grija de corpul tau. Sanatatea mintii tale este la fel de importanta ca toate acestea”, explica Andreea Marin.

In mare parte, stresul sta la baza tuturor acestor afectiuni care parca, in alte vremuri, nu erau asa des intalnite: anxietatea, depresia, tulburari de somn sau de comportament. Netratate, fiecare dintre aceste probleme pot duce la un dezechilibru in viata ta.

De aceea, este important sa iti aperi atat sufletul, dar si sanatatea mintii, pentru a face fata presiunilor exterioare. Este important sa iti gasesti o oaza de liniste si impacare, pentru a atinge un echilibru, sa stii ca, de fiecare data cand iti este greu, te poti intoarce acolo.

Mai multe despre sanatatea mintii ne spune Andreea Marin acum, la Pretuieste Viata.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s