Sa ne jucam cu dinozaurii!

Taramul uitat de timp este o serie de povesti in care personajele principale sunt pui de dinozauri din diferite specii.

  Povestea este una interactiva, copiii trebuind sa lipeasca abtibildurile din interiorul cartii, pe parcursul povestii, pentru a afla diverse informatii. Testul de la final si jocurile ii vor ajuta pe copii sa-si fixeze informatiile aflate despre speciile de dinozauri: ce mancau ei si unde traiau.
Acest numar al publicatiei ii incanta pe copii cu doua jucarii cadou. Puiul de dinozaur din plastic si oul cu insecta oferite CADOU impreuna cu carticica au ca scop o apropiere a copiilor de mediului dinozaurilor si este modul nostru de a le ura micutilor cititori “Bun venit in lumea dinozaurilor!”.
Taramul uitat de timp se afla in vanzare din 12 iunie, la toate chioscurile de presa. Din septembrie, Taramul uitat de timp revine cu noi povesti. Mai multe amanunte si ce surprize punem la cale puteti gasi pe www.msz.ro .

Media Service Zawada editeaza publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei.Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s