S-a deschis Telekom Arena, singurul patinoar privat din zona Bucuresti-Ilfov

Patinoarul Telekom Arena a fost inaugurat ieri, 7 decembrie 2016, în prezenta unor invitati de renume precum Simona Halep, Horia Tecau, Ilie Nastase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbasa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei in Romania – Kevin Hamilton si Primarul orasului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar si a circa 150 de elevi din orasul Otopeni.I

In cadrul evenimentului, patru echipe de hochei de juniori au disputat doua meciuri demonstrative pentru cei prezenti, iar doua patinatoare de 8, respectiv 14 ani, au sustinut cu gratie momente artistice.

Telekom Arena este un proiect unic, dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei (FIH). Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Garii Odai (Otopeni) are o suprafata construita de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investitia totala in constructia sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

inaugurare-patinoar-telekom-arena_7-12-2016-14Amplasamentul pune la dispozitia vizitatorilor 4 vestiare pentru echipelede hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi si un vestiar pentru publicul larg. In plus, beneficiaza de o parcare de 70 de locuri, cu spatii adaptate inclusiv pentru autocare.

Pentru inceput, patinoarul Telekom Arena va putea fi accesat in mod gratuit de grupurile de copii si elevi care doresc sa practice sporturi pe gheata. Accesul publicului larg va fi posibil incepand cu primul trimestru al anului 2017.

 

inaugurare-patinoar-telekom-arena_7-12-2016-21

 

Initiativa Fundatiei Ion Tiriac de a face sporturile pe gheata accesibile celor mici este sustinuta de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman si Skoda.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s