S-a incheiat al doilea episod din seria 'Muzeul Antipa invadeaza mediul urban'

Timp de doua saptamani, Pasajul Universitatii a gazduit un Arbore care a incantat peste 200.000 de trecatori, transportandu-i in mijlocul naturii si distragandu-le atentia de la cotidian, prin sunet si culoare.

Acestia au avut ocazia sa afle detalii interesante legate de arbori, care ne vegheaza, ne ofera umbra, adapost, hrana si purifica aerul pe care il respiram. Atat cei mici, cat si adultii au fost antrenati de proiectiile interactive de pe podeaua pasajului si de panourile pline de informatii utile.

Vizitatorii au avut sansa sa participe la un nou concurs de fotografie, sa descopere un „Arbore de Muzeu”, raspunzand la niște intrebari simple : Care este cel mai frumos arbore din orasul dvs? Care este cel mai batran? Dar cel mai mare? Premiul a constat intr-o vizita gratuita la Muzeul “Grigore Antipa” pentru castigator si patru prieteni ai sai.

Episodul II din seria Muzeul Antipa invadeaza mediul urban a fost primit foarte bine si in mediul online, pagina de Facebook dedicata evenimentului fiind vizualizata de peste 15.000 persoane.

Proiectul Muzeul Antipa invadeaza mediul urban continua, angajandu-se sa aduca din nou natura in oras, cu cel de-al treilea episod, care se va lansa in curand.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s