ROCK the EXTRA chromosome – maraton caritabil

Fii parte a celei mai originale competitii! Rotaract Triumph te provoaca la un maraton caritabil de dans pe data de 2 februarie, de la ora 19:30 pana la 22:15 in Copper’s Pub, Hristo Botev nr.25.

Dansul este limbajul ascuns al sufletului, asa ca vino alaturi de noi joi seara si, impreuna, in pasi de dans desigur, putem ajuta copiii cu Sindrom Down din cadrul Asociatiei Down Bucuresti.

Pentru ca una dintre dorintele Rotaract Triumph este informarea publicul privind cauza aleasa, Sindromul Down. In primul rand, Sindromul Down este o afectiune genetica, nu o boala. Aceasta inseamna ca persoanele diagnosticate cu Sindrom Down prezinta o modificare cromozomiala, aparuta in timpul conceptiei, prezenta intreaga viata. Cu toate ca nu poate fi vindecata, printr-un un tratament si o atentie speciala oferite copiilor cu aceasta afectiune se poate observa o ameliorare, avand astfel sanse mari de a se integra in societate.

Toate fondurile colectate la primul Maraton de caritate „Rock the Extra Chromosome” vor fi directionate catre implicarea de noi logopezi in activitatile saptamanale ale Asociatiei. Implicarea logopezilor din timp in viata micutilor este esentiala pentru a-i ajuta sa emită unele sunete si sa articuleze cuvintele pe care insuficienta dezvoltare a musculaturii si deficitul de auz fonematic ii impiedicau sa interactioneze.

Construieste o super echipa din minimum 2, maximum 5 participanti, alege un nume pentru aceasta si inscrieti-va pana pe data de 1 februarie, ora 10:00. Pregatiti-va sa dati dovada de cele mai tari miscari pentru ca veti lua parte la o adevarata calatorie muzicala timp de 2 ore: de la rock&roll, hip-hop pana la bollywood si disco.

 

Mai multe detalii legate de eveniment, regulile competitiei si inscriere: https://www.facebook.com/events/1651198445184122/

*Donatia minima recomandata pentru participanti este de 35 lei/ persoana si va fi achitata la intrarea in club, iar pentru cei care ne calca pragul pentru a-si sustine prietenii in maraton este de 15 lei/persoana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s